Ràdio Art

Títol

Ràdio Art

Emissora

Titularitat

Tercer sector

Tercer sector

Universitària

Nom del programa

Descripció

Presentació del tema, presentació de l'equip, promoció del programa, inici de l'entrevista a Cinto Niqui de L'altra ràdio sobre el programa i el DXisme.

Gènere radiofònic

Divulgació

Presentador

Data d'emissió

2012-06-07

Banda

Internet

Localitat

Barcelona

Comarca

Barcelonès

Durada Enregistrament

08:42

Idioma

Català

Notes

El primer pòdcast de “Mossega la poma” es va poder escoltar al seu “blog” el mes de maig de 2007. Van començar fent l’enregistrament des de casa. Van ser els primers en fer servir el programari Skype per produir els episodis. A partir de l’any 2009, el pòdcast es va passar a enregistrar des de l’estudi de Ràdio Art de la UPC i aquest espai va passar a formar part de la graella de programació d’aquella ràdio universitària. Aleshores va comptar amb el patrocina d’UPC School. En aquell moment el programa estava conduït per Tomas Manzanares -el seu creador-, Raimon Lapuente i Marc Alier.
A Mossega la poma es parla del món MAC des del punt de vista tecnològic i, a més, això serveix com a excusa per abordar temàtiques molt variades: la Internet participativa, com pot arribar a ser de productiva aquesta xarxa, videojocs, com els personatges entrevistats fan servir la tecnologia.
Des de l’any 2011 van començar a emetre l’espai per diferents emissores locals a Catalunya, gràcies a l’acord amb la Federació de Ràdios Locals de Catalunya.
El 4 de febrer de 2023 publicaven el seu episodi 543.

Col·laborador/a

Niqui, Cinto

Any

Informació de l'emissora

Citació

Ràdio Art. Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, consulta July 25, 2024, https://arxiuradio.uab.cat/items/show/3109

Geolocalització