UAB Ràdio

Títol

UAB Ràdio

Emissora

Titularitat

Tercer sector

Tercer sector

Universitària

Descripció

Hora, careta del programa, presentació, indicatiu, situació legal, record a fets que van passar en el referèndum d'autodeterminació unilateral celebrat l'1 d’octubre.

Opinions del periodista Joan Tapia, hora, compareixença del president de la Generalitat Carles Puigdemont al Parlament de Catalunya, reaccions dels partits polítics (Àlex Palomar), connexió amb l'avinguda Lluís Companys de Barcelona (Helena Bolet), comiat del programa, paraules del president Puigdemon, identificació del programa.

Gènere radiofònic

Informatiu

Data d'emissió

2017-10-10

Banda

FM

Localitat

Cerdanyola del Vallès

Comarca

Vallès Oriental

Durada Enregistrament

34:30
37:51

Idioma

Català

Notes

La Declaració d'Independència de Catalunya és un text polític que va ser signat per la majoria independentista del Parlament de Catalunya el 10 d'octubre de 2017, després que el «Sí» a la independència guanyés en el referèndum d'autodeterminació unilateral celebrat l'1 d’octubre del mateix mes. El Parlament de Catalunya aprovà la proposta de resolució que regulava la proclamació de la República Catalana. Aquesta fou votada i aprovada per 70 vots a favor, 10 en contra i 2 vots en blanc, i l'absència de 52 diputats de l'oposició com a mesura de protesta. El president de la Generalitat Carles Puigdemont va anunciar immediatament que la declaració quedava en suspens temporal per obrir un període de negociació amb el govern de l'estat espanyol.

Fragment aportat per Pol Corredoira.

Col·laborador/a

Niqui, Cinto

Any

Informació de l'emissora

Citació

UAB Ràdio. Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, consulta July 25, 2024, https://arxiuradio.uab.cat/items/show/4178

Geolocalització