Catalunya Ràdio

Títol

Catalunya Ràdio

Emissora

Titularitat

Pública nacional

Nom del programa

Descripció

Transmissió del partit de futbol masculí entre F.C.Barcelona i la Reial Societat. Careta amb publicitat, data i editorial de presentació (comiat del jugador Andrés Iniesta). Els jugadors amb més anys al primer equip masculí del F.C.Barcelona. Publcitat. Primera intervenció individual de l'equip del programa. Publicitat, Aliniacó de l'equip del Barça i valoració. Indiactiu i publicitat, Ambient en el comiat d'Andrés Iniesta. Resultat del partit Atlético de Madrid- Eibar. Aliniació de l'equip de la Reial Societat. Indicatiu i publicitat. "Info Barça"

Gènere radiofònic

Esportiu

Anunciant (producte/servei/empresa)

Caixa Bank, Aigües de Barcelona, beIn Connect, Veri

Data d'emissió

2018-05-20

Banda

FM

Localitat

Barcelona

Comarca

Barcelonès

Durada Enregistrament

16:43

Idioma

Català

Notes

Última edició del programa La TdP ("La transmissió d'en Puyal). Catalunya Ràdio el mes d'abril de 2007 amplia els continguts de la web La transmissió d’en Puyal. A partir d'aquest moment "Futbol a Catalunya Ràdio" adopta el nom de "La transmissió d'en Puyal". Amb l'ús de Twitter,cap a l'any 2010, es va fent servir l'abreujament LaTdP. Cap a l'any 2013 en antena també es fa servir LaTdP com a marca del programa.

Col·laborador/a

Niqui, Cinto

Any

Informació de l'emissora

Citació

Catalunya Ràdio. Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, consulta July 16, 2024, https://arxiuradio.uab.cat/items/show/5829

Geolocalització