Radio Nacional de España

Títol

Radio Nacional de España

Titularitat

Pública estatal

Nom del programa

Descripció

Presentació de "Diálogos desde Madrid" ( "Rueda de corresponsales de RNE") amb la salutació de: Julio Sierra (Berlín), Mariano González Zaboín (Londres), Cirilo Rodrígiuez (Nova Iork), Antonio Sánchez Bravo (París), Francisco Narbona (Roma). Informació des de Berlín del desenllaç del segrest de membres de l'equip de lluita d'Israel per militants palestins, pertanyents a l'organització Setembre Negre, durant els Jocs Olímpics de Múnic. Ressó de la premsa britànica.

Gènere radiofònic

Informatiu

Data d'emissió

1972-09-06

Banda

OM

Localitat

Barcelona

Comarca

Barcelonès

Durada Enregistrament

03:44

Idioma

Castellà

Notes

La Massacre de Múnic o Operació Ikrit i Biraam[ són uns fets ocorreguts durant la celebració dels Jocs Olímpics d'Estiu 1972 de Múnic (Baviera, República Federal Alemanya) el dia 5 de setembre de 1972, quan 11 membres de l'equip de lluita d'Israel van ser presos com a ostatges per militants palestins pertanyents a l'organització Setembre Negre.[ Un intent fallit d'alliberament va acabar amb la mort de tots els atletes, cinc palestins i un policia.

Col·laborador/a

Niqui, Cinto

Any

Informació de l'emissora

Citació

Radio Nacional de España. Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, consulta July 16, 2024, https://arxiuradio.uab.cat/items/show/6637

Geolocalització