XTEC Ràdio

Títol

XTEC Ràdio

Emissora

Titularitat

Tercer sector

Tercer sector

Escolar

Descripció

Indicatiu del programa (veu Pitu Martínez), identificació de Ràdio Pauca de Montmeló, conte "El monstre de les pessigolles de Montmeló", indicatiu del programa.

Espai dedicat a l'antic vapor Aranyó de Santa Perpètua de Mugoda i el Museu de Santa Perpètua (que va obrir el 4 de març de 2023), equip de l'Escola Sagrada Família que ha fet. Indicatiu del programa, tema musical. Indicatiu de Ràdio Estalella (Escola Doctor Estalella Graells de Vilafranca del Penedès ), presentació del programa especial, llegenda, equip que ha fet el programa, indicatiu de l'emissora. Indicatiu del programa.

Gènere radiofònic

Infantil-juvenil

Data d'emissió

2024-02-16

Banda

Internet

Localitat

Barcelona

Comarca

Barcelonès

Durada Enregistrament

01:57
14:59

Idioma

Català

Notes

Per commemorar els 100 anys de la ràdio a Catalunya, XTEC Ràdio va organitzar l'activitat “Cent anys explicant històries”, amb la participació de 21 Serveis Educatius de la Generalitat de Catalunya. Les ràdios escolars van enregistrar una peça sonora basada en un conte, llegenda o relat popular arrelat al territori. Els Centres de Recursos Pedagògics van acompanyar a les escoles i instituts que hi van participar oferint suport tècnic i pedagògic per poder tirar endavant l’enregistrament sonor. El programa conjunt es va poder escoltar a Internet en obert durant la setmana del 13 de febrer de 2024, Dia Mundial de la Ràdio

Col·laborador/a

Niqui, Cinto

Any

Informació de l'emissora

Citació

XTEC Ràdio. Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, consulta July 21, 2024, https://arxiuradio.uab.cat/items/show/8447

Geolocalització