Canal Ràdio Terrassa EAJ 25 va començar a emetre en període de proves el 25 de desembre de 1932 i es va inaugurar el 2 d'abril de l'any 1933, quan el president de la Generalitat, Francesc Macià, va visitar la ciutat. Va ser la primera emissora catalana d'Ona Mitjana que va emetre des de fora de la ciutat de Barcelona. El seu impulsor va ser Eudald Aymerich, un perit elèctric que va obrir a Terrassa l'establiment Ràdio Aymerich al carrer de la Font Vella i que va fundar el Ràdio Club Terrassa, el 27 de novembre de 1928. Aquell radioclub, des del desembre de 1929, feia emissions en ona curta, amb la llicència EAR 156 concedida per la Dirección General de Comunicaciones del govern estatal.
Acabada la Guerra Civil Espanyola, l'emissora va canviar el seu nom pel de Radio España de Tarrasa i, al cap de pocs mesos, va passar a identificar-se com Radio Tarrasa, fins a l’any 1977, quan oficialment la ciutat i la ràdio van tornar a denominar-se Terrassa.
El dia 25 de gener de 1942 es van inaugurar els estudis del carrer Sant Pere núm.38.
L'any 1962, Radio Tarrasa va obtenir la concessió per emetre en FM i la primera emissió es va fer el 19 de febrer d'aquell any, repetint la programació de l'OM.
L'any 1965, Radio Tarrasa es va vincular amb la Cadena SER i l'associació es va fer realitat l'1 d'octubre de 1967.
El 23 de febrer de 1976 van coincidir dos esdeveniments: l'enterrament d'Eudald Aymerich i la inauguració dels nous estudis al carrer Sant Pere núm. 38. Amb la renovació dels equips l'FM de Ràdio Terrassa va passar a identificar-se com Radio Tarrasa Segundo Canal FM i va començar a oferir una programació musical. Aquest segon canal, el juny de 1978, va començar a emetre en estereofonia.
L'1 d'octubre de 1979, l'emissora d'FM de Ràdio Terrassa va adoptar el nom de Radio Club 25. Va ser la primera emissora exclusivament musical del país. Inicialment, feia servir l'eslògan "la emisora de la buena música".
L'any 1983 es van inaugurar els estudis del carrer Gutemberg.
Quan, al gener de l'any 1986, es va obrir una delegació a Sabadell, l'emissora va adoptar el nom de Ràdio Terrassa-SER Vallès. En canvi, durant la dècada dels vuitanta, Ràdio Club 25 va formar part de la Cadena Catalana, que pertanyia a la família Rato i la cadena SER. Fins que, el setembre de 1991, es va integrar a la Cadena Minuto de la SER. Ràdio Club 25 va conservar el seu nom i la major part de la seva programació, encara que emetia alguns espais de Radio Minuto. La relació va durar dos anys i després Radio Club 25 va seguir en solitari.
El 1993, Ràdio Terrassa va deixar de ser emissora associada a la Cadena SER per passar a ser emissora afiliada i així recuperar les hores d'emissió local, de deu del matí a les vuit del vespre.
El 28 de desembre del 2006, el grup Radio Blanca-Kiss FM va comprar les dues societats que gestionaven les dues emissores egarenques: Club de Ràdio Terrassa S.A. i Ràdio Club 25 S.A. Radio Club 25 va deixar d'emetre el 10 de juliol de 2007. La seva freqüència va passar a oferir la programació de Kiss FM des del dia 11 de juliol.
Ràdio Terrassa, en ona mitjana, va tancar el 29 de gener de l'any 2010. Segons els nous propietaris la Cadena SER havia decidit no renovar l'acord que tenien amb Ràdio Terrassa-SER Vallès en OM. Durant uns anys en aquella freqüència es va transmetre la programació de Kiss FM o Hit FM, del grup Radio Blanca fins al mes de setembre de 2017.