L'any 2002 van acabar les emissions en FM de Ràdio Tse-Tse de Terrassa, creada el 3 d'octubre de 1993. Alguns dels seus integrants van crear Post Scriptum Ràdio, a Internet. Va ser una de les primeres ràdios lliures a distribuir els seus continguts per Internet. Va començar a distribuir continguts el mes de juny de 2004. Feia servir el "Peercast". Al seu web anunciava "Perquè la ràdio per Internet fins ara no era possible més que per grans ràdios comercials? Tot va en funció de l'ample de banda. Amb PeerCast col·labores a millorar l'emissió de Post Scriptum Ràdio". El PeerCast era un programri de "streaming" a través d'Internet que funcionava mitjançant la tecnologia P2P per tal de disminuir l'ús dels servidors del proveïdor. A partir de l'any 2007 ja no es va continuar treballant en el seu desenvolupament.
La ràdio tenia la seva seu a l'Ateneu Candela de Terrassa.
El seu nom volia reflectir un a posteriori de Ràdio Tse-Tse. I els seus promotors exposaven sobre aquella que era "un projecte que vam decidir acabar per la ineficàcia del model".
La seva intenció era fer: "Un projecte que divulgui coneixement, que col·labori a desfer-se de la diferència entre emissor i receptor, i que proposi una retroalimentació comunitària del saber, és a dir incitar en la participació creativa, que en gran part representa una nova forma de democràcia en què les veus tinguin el volum suficient per ser reconegudes i valorades.
El producte social que intentem aportar és un instrument universal de diferències en la conformitat regnant, que respongui a les necessitats per poder-nos fer sentir clarament.
Proposem una iniciativa que representi la destrucció dels elements que actualment deformen, aïllen i controlen la humanitat. Per donar lloc posteriorment a la creació d'un model comunicatiu que proposi els canals oportuns per tal que el coneixement lliure tingui el màxim protagonisme i una fluïdesa absoluta".
La ràdio va acabar cap a l'any 2013.