Ràdio per Internet de l’Institut Vila-seca, al Tarragonès. L'assignatura optativa de Ràdio va començar l'any 2012. El centre comptava amb un petit equip de so així com amb un espai de gravació.
L'Institut Vila-seca ha apostat per apropar el llenguatge radiofònic en aquesta assignatura optativa de centre, anual, d'una durada de dues hores setmanals.
En el curs 2022-2023 s'oferia en el tercer curs de l'ESO. Anna Gómez era la professora responsable.
Al curs 2014-2015 distribuïa els seus continguts per Ivoox i per la seva pàgina de Facebook.
Inicialment la dinàmica de treball consistia en enregistrar notícies curtes locals i comarcals i fer alguns programes en directe a la cantina del centre.
Al curs 2017-2018 l’Institut Vila-seca va participar a Ràdio Escola, una xarxa de ràdios escolars sorgida al País Valencià. En aquell moment la integraven 31 ràdios escolars que utilitzaven la ràdio com a eina d’aprenentatge i diversió i distribuïen els seus continguts per Internet. L’Escola Valenciana havia llençat aquella proposta educativa d’intercanvi d’experiències entre escoles que desenvolupaven continguts radiofònics.
A més de distribuir continguts per Internet, s’emetien dins del programa Ràdio Escola a Peque Ràdio, Ràdio Terra, Vox Uji Ràdio i la Xarxa d’emissores municipals valencianes.
El mes de març de 2018 al programa Ràdio Escola va participar per primera vegada l’Institut Vila-seca, del Tarragonès.
Al curs 2020-2021 el format de la ràdio va canviar una mica i es va establir una programació estable cada divendres a l'hora del pati. Produeixen programes de diferents temàtiques i formats. El nom de la ràdio va canviar a Black Ràdio, triat pels alumnes. Aleshores es va engegar també un compte d'Instagram propi, Black Ràdio, on es fa difusió dels diferents programes, pòdcasts i pràctiques que es realitzen a l'aula de Ràdio.