Caldetes Ràdio va ser l'emissora municipal de Caldes d'Estrac.
Caldetes Ràdio va néixer el 9 de maig de 1998. L'Ajuntament va comptar amb la col·laboració de COM Ràdio per crear-la. Connectava amb la seva programació i estava consorciada a ella. Disposava de la participació de diversos col·lectius de col·laboradors, entre altres, el jovent de l'Espai Jove i l'Associació Esportiva Mar i Natura que emetia la graella de programació nocturna anomenada Ràdio Bemba Caldetes.
Els estudis de la ràdio municipal es van instal·lar al tercer pis de l'edifici de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac.
El mes de març de 2006 va estrenar el domini a Intenernet .cat. El web de Caldetes Ràdio-COMRàdio era accessible des de comemissores.cat/rcaldetes.
La programació pròpia de la ràdio no va arribar als deu anys, ja que, l'any 2007, el govern municipal, a causa de la crisi econòmica, va realitzar una primera retallada en el pressupost de l'emissora, fet que va provocar que el desembre de 2007 acabessin els programes de producció pròpia i que durant tres anys la ràdio només actués com a repetidor de COM Ràdio. Només es desconnectava d'aquella programació per emetre els plens municipals, els quals se celebraven una tarda al mes.
Amb l'evolució d'Internet, el govern municipal va decidir enregistrar els seus plens i oferir-los com arxius d'àudio al web de l'Ajuntament. D'aquesta forma ja no era necessària l'emissora per retransmetre'ls i en conseqüència, l'Ajuntament va aprofitar una segona retallada general en els pressupostos anuals del 2010 per clausurar definitivament Caldetes Ràdio.
Al ple municipal d'octubre de 2018, tots els grups polítics de l'Ajuntament es van posar d'acord i van decidir renunciar a la freqüència d'emissora municipal. El col·lectiu Gent d'Estrac considerava necessari tenir una ràdio municipal que: "informi, que doni veu a les entitats i que publiciti el bo i millor de l'oferta comercial, cultural i esportiva del poble. I que ho faci de manera autònoma, sense control polític i potenciant la creativitat de les persones que de ben segur, tenen coses i idees a dir i aportar. Necessitem com l'aigua del cel, un mitjà de comunicació d'àmbit local, plural i dinàmic, que a més de divulgar, ajudi a cohesionar la nostra gent".