La producció tèxtil de la fàbrica de la Sedeta es va perllongar fins a la dècada dels setanta, quan la propietat optà per traslladar la fàbrica fora de la ciutat de Barcelona, concretament a Sant Vicent de Castellet (Bages), on anys desprès també tancaria la fàbrica. En els darrers temps la fàbrica funcionava ja només com a magatzem, fins que tanca definitivament l’any 1975. El solar que ocupava la Sedeta era venut a una entitat bancària, concretament l'antiga Caja de Ahorros Provincial de Barcelona, que projectava un conjunt d'habitatges que mai seria executat. Un intens moviment veïnal reivindicatiu afavorirà que l'Ajuntament de Barcelona expropiés el solar i part de les edificacions de la fàbrica per construir-hi equipaments educatius i socials pel barri, en concret l’Escola La Sedeta, l’Institut La Sedeta i el Centre Cívic La Sedeta, a més de la plaça La Sedeta.
La primera etapa de Ràdio Sedeta va estar lligada a l’Institut de Batxillerat La Sedeta de Barcelona. Estava gestionada per l’Associació Ràdio Sedeta. Transmetia en FM des del carrer Indústria. Inicialment transmetia algunes hores de dimarts a dissabte.
El mes d’octubre de 1998 va canviar de freqüència i va ampliar l’horari d’emissió, de dimarts a diumenge.
Cap a l’any 2000 va estar innactiva. A finals de l’any 2001 va tornar a emetre en FM i s’identificava com Ràdio Sedeta i Ràdio Escola Sedeta, passant a estar gestionada per l’Escola La Sedeta de Barcelona, al carrer Sicília entre els carrers de la Indústria i el carrer de Sant Antoni Maria Claret.
Va deixar de transmetre en FM. Un temps després, el mes de novembre de l’any 2016, va tornar a produir programes com Ràdio La Sedeta i els va posar a Sound Cloud.
De l’any 2019 al mes de novembre del 2022 va deixar de funcionar.